30 aug. 2020 - Når løgn blir sannhet og sannhet løgn

Her starter jeg med en viktig observasjon og innsikt i amerikansk media allerede i 1880 (litt lengre ned på siden).

Dette er viktig for å se at en journalist kan sjelden skrive sin hjertens mening - men er nødt til å skrive det som arbeidsgiveren ønsker. Dessverre i eks. USA så har antall eiere - fra 1980 tallet som hadde ca 200 eiere - til nå - hvor 6 mega rike eiere styrer all MSM (hovedstrømmen av media) - og på samme måte i Norge - hvor man kjøper opp små aviser - til at alt blir en stor enhet - og i Norge har vi ca 3 eiere av MSM. Og disse storeierne er globalister - og de fleste avisene skriver nettopp hva som er den globale agendaen - mer innvandring, mer forakt mot egen hvit hud og etnistet, mer grønn politikk, skriv minst mulig om voldtekt og drap utført av spesielt muslimer - men skriv side opp og side ned om en hvit etnistet har gjort det, spesielt angrepet muslimske mål som en Moske (i tilfelle av den sinnsforvirrede Manshaus som først drepte stedatter - så angrep en moske, uten å kunne drepe noen - så ble moskeangrepet lagt vekt på - ikke den egentlig skadelidende, den som ble drept).

Samme ser vi i USA - om politi dreper en svart - så starter media en kampanje uten like - mens om Antifa eller BLM ol. dreper svarte - eller barn - eller hvite - så står det som oftest ingenting om det. Dette er lovløsheten satt i system - og media er skyldig - og hver journalist som er med på dette - vil Gud dømme hardt i Evigheten - om de da ikke vender seg til Sannhetens evangelium - Jesus Kristu - og får renset sine synder. Bibelen definerer endetiden på denne måten:

"Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under. Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen, for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten.

Men for dere, brødre, som er elsket av Herren, – for dere skylder vi alltid å takke Gud, fordi han fra begynnelsen har utvalgt dere til frelse, ved Åndens helliggjørelse og ved tro på sannheten. Til dette kalte han dere ved vårt evangelium, for at dere skal vinne vår Herre Jesu Kristi herlighet.2Tess 2:9-14

Sånn som ting utvikler seg - så anbefaller jeg alle troende - å ikke tro på media, før det er bevist at det de sier er sant. I følgesomme temaer - som jeg har nevnt over - ikke tro ett ord av måten de vinkler ting på! De lyver - og de har sin agenda! De tjener sin herre - avgrunnens fyrste!

Les da artikkelen om hva som skjedde i 1880 - som burde være en vekker for oss:

Swinton avslørte at Media ikke var uavhengig

På 1880 tallet hadde han vært i journalistikk bransjen i mer enn 20 år. Han hadde vært leder av redaksjonen for New York Times i ti år, og leder av redaksjonen for New York Sun for 8 mer, før han begynte å pulbisere hans nyhetsblad, John Swintons avis (papir). Han ble så godt respektert at journalist samfunnet holdt en bakett til ære for ham (i 1880).


Noen som ikke visste om Swinton eller hans journalistikk, stod opp og skålte for den frie uavhengige pressen. Swinton svarte på det, som var en skandale for mange av de som var i salen.

Det finnes ikke noe slikt, på denne datoen i denne verdens historie i Amerika, som en uavhengig presse. Du vet det og jeg vet det.

Det er ikke en av dere som tørr å skrive dine ærlige meninger, og hvis du gjorde det, så vet du på forhånd at det aldri ville komme på trykk. Jeg har betalt ukentlig for å holde mine ærlige mening ut av den avisen jeg er forbundet med. Andre av dere er betalt tilsvarende lønn for lignende ting, og noe av dere som ville være så dum som å skrive ærlige meninger ville være ute på gatene på jakt etter en annen jobb. Hvis jeg hadde latt mine ærlige meninger skal vises i en sak i min avis, før 24 timer så vill mitt yrke vært borte.

Jobben til journalistene er å ødelegge sannheten, å lyve direkte, for å forderve, å bakvaske, å omfavne føttene til mammon, og å selge sitt land og sin rase for sitt daglige brød. Du vet det og jeg vet det, og hva dårskap er dette å skåle for en uavhengig presse?

Vi er de verktøyene og de underordnede (vasaller) av de rike menn bak kulissene. Vi er den hoppende knekt, de trekker i trådene og vi danser. Våre talenter, vår muligheter og våre liv er alle tilhørende andre menn. Vi er intellektuelle prostituerte.

(Kilde: Ap.s Untold Story, av Richard O. Boyer og Herbert M. Marais, utgitt av United Electrical, Radio & Electrical, Radio &Maskin Workers of America, NY, 1955/1979 via John Swinton på pressens uavhengighet).

Trump og USA

5 juni 2020 - Tucker Carlson fredag 5. juni 2020: Eliten bruker pøbelen for å velte Trump

 4 juni 2020 - Ted Cruz: Obamagate får Watergate til å blekne

 4 juni 2020 - Obduksjonsrapport: George Floyd hadde covid-19 da han døde

 3 juni 2020 - Minoriteters følelser trumfer sannheten hver gang (Floyds død førte til anarki, men når denne australske ble drept av en somalisk politimann i USA - så skjedde det omtrent ingenting)

3 juni 2020 - Forfatter mener systematisk politirasisme i USA er en myte – viser til forskning

29 mai 2020 - Anerkjent professor mener Trump har vært utsatt for et av de største bruddene på grunnlovsnormer og rettsvern i amerikansk historie

28 juni 2020 - Rykende pistol beviser Obamagate

23 juli 2020 - Obama/Biden og Hillary ofret lov og rett for sin egen makts skyld

25 juli 2020 - Et metodisk problem (hvor dypt korrupsjonen går i USA) 

28 august 2020 - Borgerkrig lurer

23 august 2020 - voldelige sammenstøt mellom Trump tilhengere og Antifa/BLM

19 aug 2020 - det skjer noe i USA som ikke er bra

19 Nov 2020 - Glenn Greenwald og Hunter Biden-dokumentene: Sensurert av sine egne (journalisten som skrev om Snowden - fikk munnkurv i avis han selv hadde startet, til å skrive om Biden fryktelige korrupsjon og umoral og lovbrudd på alle plan)

 

Globalismen/det gjenoppståtte Babylon - via frykt

2 aug 2020 - Davos-milliardærene vil ha «Covid-pass»

19 nov 2020 - De produserer krise på krise. Og folket velger dem igjen og igjen (en meget god artikkel på hvordan globalismen bruker frykt for å få igjennom sin overkontroll)

antirasisme, Antifa, BLM etc.

26 nov. 2008 - Jeg kalte Farah en jævla gris (om Schjenken saken)

10 juni 2020 - Hvem er farligst: Profeten Muhammed eller en statue av en slavehandler?

10 juni 2020 - Norsk Marokkaner som vil fjerne Churchill-statue, kommer selv fra et land som ledet an i slavehandel

10 juni 2920 - Der hvor man henger statuer ender man opp med å henge mennesker

10 juni 2020 - Black Lives Matter: Volden, hatet og anisemittismen er ikke langt unna (ett kritisk blikk på islamsk påvirkning)

10 juli 2020 - Hvis du ikke står opp for deg selv er det ingen andre som gjør det (om rasismen mot hvite/Trump)

10 juni 2020 - Surrealistiske påstander om rasisme i Norge (meget leseverdig)

11 Juni 2020 - Ingen demonstrerte da Tony Timpa ble drept av politiet. Han var jo hvit og velstående

3 juli 2020 - Enda mer vanvidd i Sverige: Alexander Bard i politiavhør for sine meninger

1 juli 2020 - Dette er Antifa

 24 juni 2020 - Burnley-fan nekter å beklage «White Lives Matter»-banner: – Vi lever i en gal verden (han og kjæresten mistet senere jobben)

 24 juni 2020 - Jesus er neste (BLMs neste mål - du kristne)

11 juli 2020 - Fakta om Floyds død

15 juli 2020 - Medisinsk gransker rapporterer George Floyds død: dødelig overdose av Fentanyl, ingen livstruende personskader av politiet

23 juli 2020 - Black Lives Matter-tilhenger presser kne mot halsen på to år gammel gutt

25 juli 2020 - Hvor lenge er det til de går løs på mennesker? (fra å ødelegge statuer...)

15 aug. 2020 - Grusomt drap på fem år gammel gutt i USA skaper ikke overskrifter (Den krimnelle Floyds død - skapte raseri og opptøyer - men en hvit uskyldig gutt - drept av en mørkhudet - bryr MSM seg lite om)

26 aug. 2020 - BLM-aktivister truet hvite restaurantgjester: – De som ikke reiser knytteneven er rasister!

 

 

Krig og rykter om krig

Sverige

Det er viktig å observere hva som skjer i Sverige, fordi der vil Norge være om noen år, om de fortsetter med å importere mennesker fra Mena land på samme nivå som nå. Deres religion - som også har skjedd historisk der Islam får makt - vil velte over landet til en arabisk ørken - det er bare å se hva som skjer i Sverige.

28 sept. 2020 - Sverige: Innvandrer­klanenes økonomiske snusk truer hele velferdssamfunnet

10 mars 2017 - Det muslimske brorskapet i Sverige

7 aug 2018 - Angrep på politistasjon i Rinkeby under bygging i Rinkeby

23 sept 2020 - Löfven vil gjerne bo i Rinkeby, en av Sveriges mest beryktede innvandrergettoer

6 des 2017 - Statsadvokat: Rinkeby er som en krigssone

2 mars 2017 - Krigsreporter måtte ha politieskorte ut av Rinkeby

11 juni 2017 - Sverige: «no-go-områder» øker kraftig – politidirektøren stoppet rapporten

21 juni 2017 - 5.000 kriminelle og 200 nettverk i innvandrertette drabantbyer

7 sept 2020 - Har intet lært: Svenske kvinner foretrekker innvandrings­vennlige politikere

19 mai 2018 - Staffanstorp – svenske barn tør ikke gå utendørs

25 mar 2018 - Skrekk i Staffanstorp: «De låste in mig på toaletten och slog mig»

12 okt 2020 - Stockholm – bomber blir mer vanlig, rekorden fra 2019 allerede passert

12 okt 2020 - Drapstrusler mot flere skoler i Göteborg