Stor tabbe! Vaksinene inneholder skadelig protein.

Vaksineforsker innrømmer «grov tabbe», sier at piggproteinet er et skadelig toxin.

«Piggproteinet fra Covid-19 vaksinasjon blir helt uventet observert i blodet.»

Av Celeste McGovern 

Skremmende ny forskning viser at piggproteinet havner i blodsirkulasjonen. Dette proteinet er forbundet med blodpropper, hjerte-og hjerneskader, mulige skader på babyer gjennom morsmelk, og sterilitet.

Ny forskning viser at piggproteinet helt uventet blir overført til blodet etter injeksjon. Dette gir en plausibel forklaring på de tusenvis av rapportene som kommer om blodpdopp, hjertesykdom ,hjerneskade og fertilitetsproblemer ifølge uttalelser fra en kanadisk vaksineforsker forrige uke.

Les hele artikkelen her.

Klar økning av dødeligheten i EU, særlig blant yngre, tross massevaksinasjon

Det hevdes at massevaksinasjon redder liv, men stemmer det? En svensk spesialistlege har sett på dataene fra EU og har funnet ut at det i samme periode som massevaksinasjonen for alvor er rullet ut i EU, har dødeligheten tvert i mot økt, og det markant. Dette er et utdrag fra en artikkel i checkfact.org som for tida konsentrerer seg om temaer som handler om covid-19 og vaksiner.

EuroMomo presenterar varje vecka siffror för dödligheten i EU:s länder samt Storbritannien och Norge. Hur ser dödligheten ut de sex senaste åren, 2016-2021?

För 2021 har vi data till och med vecka 40, för övriga år för alla veckor. Det var en överdödlighet för dessa länder på totalt 393 000 personer under ”coronaåret” 2020. Under de fyra föregående åren var överdödligheten betydligt lägre, cirka 23 000 – 152 000 per år.

Tittar vi på dödligheten 2021 för alla åldersgrupper och till och med vecka 40 så är trenden oroande. Från och med vecka 15 så ökar överdödligheten och närmar sig den vi hade 2020.

Les hele artikkelen her.

«Corona-vaksinerte» utsondrer livsfarlige giftstoffer

Visste du at det kan være livsfarlig å oppholde seg i samme rommet som vaksinerte?
Jo, du leste rett! Selv om du ikke har tatt «vaksinen», kan du likevel dø av bivirkninger av «Corona-vaksinen» hvis du oppholder deg i et rom sammen med noen har fått «Corona-vaksinen». Samtlige av «Corna-vaksinene» er nemlig såkalte selv-replikerende «vaksiner».
Alle «Corona-vaksinene» er altså biologiske våpen, dels fordi de er farlig for de vaksinerte selv, dels fordi de injiserte stoffene sprer seg videre til uvaksinerte! Denne «formeringen» skjer ved at kroppene til «Corona-vaksinerte» utsondrer gift. Noen kaller dette fenomenet for «shedding», men det er faktisk feil terminologi. I mikrobiologisk forstand oppstår Shedding bare når de som er injisert med en levende mikrobe («aktiv vaksine»), skiller ut mikroben og smitter personer i sitt nærmiljø. Men i «Corona-tilfellet» er det ikke gitt noen vaksine med levende virus, bare en blanding av mRNA og andre giftstoffer. Det er denne giftige blandingen de «Corona-vaksinerte» skiller ut; derfor er det mer korrekt å snakke om utsondring her!

Det er selvfølgelig IKKE slik at alle uvaksinerte som oppholder seg i samme rommene som vaksinerte, automatisk blir syke og/eller dør. Jeg siterer dr. Charles Hoffe lenger ned her og han poengterer at «bare» ca 62 % av hans «vaksinerte» pasienter har utviklet påviselige mikro-blodpropper av disse eksperimentelle vaksinene i løpet av de 7 månedene Canada har holdt på med slike injeksjoner.
Men det er ganske mange ‘uvaksinerte’ som beskriver anfall av hodepine, plutselige neseblødninger, uvanlige menstruasjonsblødninger, svimmelhet, ulike nevrologiske fenomener og andre plager etter å ha oppholdt seg blant vaksinerte.

Les hele artikkelen her.

Moderna vaksinen er ett operativsystem

Artikkel hentet her.

Catherine Austin Fitts snakker om covid-19 vaksine basert på mRNA som operativsystem. Det høres kanskje fremmed ut, men det er det Moderna selv snakker om.

Ved å anerkjenne det brede potensialet i mRNA-vitenskapen, bestemte vi oss for å lage en mRNA-teknologiplattform som fungerer veldig mye som et operativsystem på en datamaskin. Den er designet slik at den kan plugge og spille om hverandre med forskjellige programmer. I vårt tilfelle er "programmet" eller "appen" vårt mRNA-stoff - den unike mRNA-sekvensen som koder for et protein.

Catherine har rett, som så ofte. Dette er genetisk modifikasjon og kan i teorien føre til "omprogrammering" av ditt DNA til tross for forsikringer om at dette ikke er tilfelle. Hvis ikke annet, åpner det døren for muligheter og fører oss ned en farlig vei, da folk lett kan gjøres avhengige av ny "programvare" og slaver oss for godt.

Vi bygde Moderna på veiledende premiss at hvis bruk av mRNA som medisin fungerer for en sykdom, bør det fungere for mange sykdommer. Og hvis dette er mulig – gitt riktig tilnærming og infrastruktur – kan det på en meningsfull måte forbedre hvordan medisiner oppdages, utvikles og produseres.

Teknologien gjør det mulig å endre kroppen for å takle andre sykdommer. Helt unødvendig. Vårt nåværende operativsystem drevet av naturlige vitaminer og mineraler har allerede evnen til å takle sykdommer på egen hånd. Den har allerede en høyere intelligens knyttet til kropp og sjel. Å bytte dette mot et nytt kunstig system er galskap.

palbergstrom.com erkjenner Moderna at mRNA-vaksinen mot COVID-19 er et operativsystem

Vaksinasjonen får immunforsvaret til å gå til angrep på dine blodceller

Nå har jeg ikke oversatt denne. Men han prater først om immunforsvaret, som ikke har noen problemer med å gjenkjenne Covid 19 virus - eller ikke alle variantene. Fordi de er på en måte som er lett å avsløre for immunforsvaret - selv Sars viruset - for den som har hatt det, gjenkjenner også Covid 19 - selv om det er 20% avvik. Han forteller at når du får vaksine - så får man blodcellene til å skape spike proteiner - og da går immunforsvaret til angrep på blodcellene. Han henter info fra helt ny forskning som har kommet frem.

Du kan se videon her.

"Friske mennesker trenger ikke genetiske vaksiner"

Den irske legen og mikrobiologen Marcus de Brun har sagt at han «ikke vil gi en genetisk vaksine til et sunt dyr eller et sunt menneske». Nya Dagbladets Per Johansson har oversatt deler av de Bruns bredt distribuerte artikkel til svensk der han klargjør bakgrunnen for sin uttalelse.

Etter nylig å ha uttalt offentlig at jeg ikke ville gi en genetisk vaksine til et sunt dyr eller et sunt menneske, har jeg blitt bedt av venner (og fiender) om å avklare denne uttalelsen. Min intensjon er å prøve å gjøre dette.

For tiden er vaksiner produsert av fire selskaper tilgjengelige på det europeiske markedet. Alle er "genetiske vaksiner" som blant annet består av syntetisk DNA eller RNA som finnes i en membran eller et skall. Når det gjelder design og utseende, er vaksinen svært lik SARS-CoV-2-viruset som er årsaken til COVID-19. Vaksinen får innpass i menneskelige celler gjennom en prosess som er nesten identisk med måten et virus vanligvis får tilgang til vertsceller på. Denne prosessen kalles "transfection".

Disse vaksinene fungerer enten ved å introdusere DNA eller RNA i vertsceller. Det genetiske materialet instruerer deretter vertscellene til å produsere en del av koronaviruset (spikeprotein) som deretter slippes ut i blodstrømmen eller vevet, hvor spikeproteinet utløser en immunrespons. Etter denne immunresponsen vil den vaksinerte personen beholde litt immunitet og vil ha antistoffer og hvite celler som vil kunne gjenkjenne COVID-19 og i tillegg angripe før det kan forårsake alvorlig infeksjon.

Les hele artikkelen her.

Endringer i menstruasjonen hos kvinner etter koronavaksine

Det er lite forskning på sammenheng mellom mens-endringer og koronavaksinen.

Kvinner over hele verden skal ha opplevd uregelmessigheter i menstruasjonen etter å ha tatt Moderna- og Pfizer-vaksinene, skriver Aftenposten.

Flere kvinner i overgangsalderen melder om blødninger mer enn ett år etter forrige menstruasjon.

Les hele artikkelen her.

Tidligere visepresident og sjefsforsker i Pfizer

«Covid-19 er mindre dødelig enn influensa for dem under 70 år.»
Det er sannsynligvis mer dødelig enn en influensa for eldre over 70 år, men mindre dødelig enn en influensa for dem under 70 år. Er responsen fra myndighetene passende? NEI. Hovedsakelig hele den arbeidende befolkningen har mindre risiko enn ved en influensa.

«Covid-variantene er minst 99,7 % identiske.»
Hvis man ser etter de variantene som er mest forskjellig fra den originale sekvensen som sprang ut fra Wuhan i Kina i desember 2019, vil man finne at de er mindre enn 0,3 % forskjellig. På 16 måneder har viruset endret seg 0,3 % i sin sekvens. Det betyr at alle variantene er 99,7 % identiske. Dine øyne vil ha problemer med å se forskjellen. Det samme er tilfelle for ditt immunsystem.

«Myndighetene lyver til oss.»
Du husker kanskje i 2003, da hadde vi et SARS-CoV-1 virus, som ikke spredte seg så mye i verden. SARS-Cov-2, dvs. fjorårets versjon, er 80 % lik SARS-CoV-1. En gruppe med immunologer klarte å finne noen som hadde hatt SARS-CoV-1 i 2003 og spurte om de var villige til å donere litt blod. Forskerne trakk ut T-hukommelsesceller for å se om de fremdeles husket SARS-CoV-1 17 år senere.

Det gjorde cellene. T-cellene reagerte fremdeles på SARS-CoV-1. Det neste forskerne gjorde, var å se om T-cellene også ville reagere på dagens SARS-CoV-2. Det gjorde de alle sammen. Det burde ikke være rart siden virusene er 80 % like. Det betyr at en 20 % forskjell ikke er nok til å lure kroppen til å tro at SARS-CoV-2 er et helt nytt virus. Så hvorfor vil man da i det hele tatt tro at 0,3 % forskjell vil være nok til å skape et problem? Svaret er: Det er ikke nok. Hvorfor blir vi fortalt noe annet? Mitt ærlige svar er: Dette er ikke min kriminelle handling, så jeg vet ikke hvorfor de gjør det. De lyver til oss. De forteller oss rett og slett usanne påstander. Som erfaren immunolog, som leser min litteratur, teori og erfarer i praksis, vet jeg at dette er løgn. Dette bekymrer meg.

Les hele artikkelen her.

Brasil mener å ha funnet levende virus i Sputnik-vaksiner

Brasilianske helsemyndigheter opplyser at de har funnet levende forkjølelsesvirus i flere forsendelser av den russiske Sputnik V-koronavaksinen.

Brasil har derfor innført importforbud, opplyser legemiddeltilsynet Anvisa.

Det russiske instituttet Gamaleja, som har utviklet vaksinen, avviser Anvisas uttalelser.

– Uttalelsene jeg har lest i pressen har ikke noe å gjøre med virkeligheten, sier Gamalejas nestleder Denis Logunov.

Anvisa opplyser at det i noen av prøvene fra vaksinen var levende forkjølelsesvirus som kunne kopiere seg selv.

Les hele artikkelen her

Advarer mot dødsfarlige mRNA vaksiner - og du kan forebygge og helbrede Covid ved før godkjente medisiner og ved vitaminer ol.

Se Intervjuvet her:

dkdox.tv - Dødsensfarlige mRNA vacciner (tekstet på dansk)

Ekspert: Immunsystem kan redde hvem som helst fra Covid-19 Ingen trenger å dø av Covid-19, influensasymptomer kan unngås og de nye mRNA-vaksinene er dødelige.

Det sier molekylærbiolog og immunolog, Ph.D. Dolores Cahill, til Update, som vi møtte på et arrangement i København, organisert av World Freedom Alliance.

Cahill er en internasjonal ekspert på immunforsvaret og vaksiner og har flere tiår med forskning bak seg. Samtidig har hun hatt en rekke internasjonale toppstillinger for blant annet EU-kommisjonen.

I intervjuet forklarer hun hvilke vitaminer, mineraler og preparater som kan redde alle fra å dø av Covid-19, redusere influensasymptomer og gi trygghet for eldre i svak helse.

Hennes advarsler mot de nye mRNA-vaksinene kan ikke overdrives. Hun vil heller gå i fengsel enn å bli vaksinert med dem, og hvis noen - mot hennes vilje - ga henne en injeksjon, ville hun straffeforfølge dem for drapsforsøk

Før mai 2020 var det ingen godkjente mRNA-vaksiner, på grunn av høye dødstall i studiene som kan forekomme måneder eller år etter vaksinering.

Ifølge Cahill bør leger, politikere og storteknologi holdes direkte og strafferettslig ansvarlig når de  avskrekker befolkningen fra viktig informasjon, forebygging og riktig behandling. Se også 'Vaksine eller immunsystem' med allmennmedisinsk, Claus Hancke, på dkdox.tv.

EKSKLUSIVT – Tidligere Pfizer VP: «Regjeringen din lyver for deg på en måte som kan føre til din død.»

«Se ut av vinduet og tenk: «Hvorfor lyver regjeringen min for meg om noe så grunnleggende?» Fordi jeg tror svaret er at de kommer til å avlive deg ved hjelp av denne metoden. De kommer til å avlive deg og din familie.

7. april 2021 (LifeSiteNews) — Dr. Michael Yeadon, er Pfizers tidligere visepresident og sjefs-forsker for allergi og åndedrettsvern. Han har 32 års erfaring i bransjen, som leder for forskning på å utvikle ny medisin. Han har pensjonert seg fra legemiddelgiganten og har snakket med LifeSiteNews i et telefonintervju.

Han adresserte den «beviselig falske» propagandaen fra ulike regjeringer i tilsvar på COVID-19, inkludert «løgnen» til farlige varianter, det totalitære potensialet for «vaksinepass», og den sterke muligheten for at vi har å gjøre med en «konspirasjon» som kan føre til noe langt utover blodbadet som oppleves i krigene og massakrene i det 20 århundre.

Hovedpunktene hans var:

Les hele artikkelen her.

3 april 2021 - Naomi Wolf: Vaksinepass fører til digitalt slaveri og apartheid

Dr Naomi Wolf, forfatter av 2007-boken "The End of America" om en autoritær sosial overtakelse, advarer om at vaksinepass som EU og USA har til hensikt å innføre i midten av juni 2021 utgjør en av de mest alvorlige truslene mot menneskerettighetene.

Vaksine-appartheid

Wolf sier utrullingen av vaksinepass betyr at hver person blir tvunget til å bli en del av et internasjonalt overvåkingssystem basert på personlige medisinske data. Enhver person som velger å gi avkall på denne obligatoriske "avtalen" nektes muligheten til å delta i daglige grunnleggende aktiviteter

Artikkel hentet her.

Hvordan virker SARS-COV-2-vaksinene?

Dette handler om mRNA vaksinene, og om Sputnik vaksinen

Mange av oss står nå overfor beslutningen om hvorvidt vi skal godta vaksinen som tilbys eller ikke. For å legge til rette for beslutningen, vil jeg forklare her hva jeg har plukket opp på måten disse vaksinene fungerer på.

T-celleminne er mest avgjørende i beskyttelsen mot virusinfeksjoner, selv om antistoffer også spiller en viktig rolle. Når du definerer immunitet som virusbindende antistoffer i blodet, kan det hevdes at viral immunitet er kortvarig. Dette er også fundamentalt feil. Antistoffnivåer rettet mot viruset som sirkulerer i blodet, reduseres etter at infeksjonen forsvinner, da de ikke lenger er nødvendige, men T-celleimmunitet forblir og kan aktiveres raskt. Antistoffene fungerer verre mot virus som er så endret (mutert) at de ikke anses som det samme viruset.

Les hele artikkelen her.

6 januar 2020 - Tanken bak Convid 19: Agenda 2030

Jeg vil anbefalle deg å se denne undervisningen av Tveter:

https://kristenforsamling.no/audio/

Dette er en tale fra 3 januar i år, og handler om Agendaen bak Covid-19. Han skriver om mye av det jeg har skrevet om her - på ulike steder i bloggen - i en noe mer sammenhengende undervisning, i tillegg til ting jeg ikke har skrevet om.

Altså den gir en god oversikt over alt fra Nephilim - som ble til ved foreningen mellom engler og menneskekvinner - til å se hva Convid 19 egentlig er - en manipulering av DNA - for å berede kroppen for det som vil komme - som nok er Dyrets merke.

Facebook forbyr fri debatt om vaksiner

Facebook går hardt til verks med nye retningslinjer for å forby vaksinedebatt. Nå risikerer du å bli utestengt for å snakke negativt om vaksiner. Foto: Berit Roald / NTB

Facebook utvider arbeidet med sensur av påstander og spørsmål omkring covid-19 og vaksineprogrammene. Å stille spørsmål ved effektiviteten av vaksineprogrammene mot koronavirus, eller vaksiner generelt, kan nå koste deg gruppe-chatten eller siden din.

Mandag 8. februar publiserte Facebook et blogginnlegg med nye tiltak mot «falsk informasjon» om. covid-19 og vaksiner mot koronavirus.

Les hele artikkelen her.

Tanzanias president død etter offentlig å ha avslørt falske COVID-19-tester.

Mai 2020, gjør Tanzanias president John Magufuli en offentlig tale, som deler resultatene av sin forseggjorte plan, der han brukte sin egen vitenskapelige opplæring for å bevise at COVID-19-testresultatene var falske. Han tok lavere grad (1988), mastergrader (1994) og doktorgrader (2009) i kjemi fra Universitetet i Dar-es-Salaam i Tanzania. (Kilde: Wikipedia)

Les hele artikkelen her (engelsk)

Dr. Judy Mikovits eksponerer COVID-19 pandemi som en plandemi.

 

Artikkelen er hentet her: https://z3news.com/w/dr-judy-mikovits-exposes-pandemic-plandemic/

Den 26-minutters videoen nederst i dette innlegget har blitt utestengt på YouTube, men er fortsatt tilgjengelig på andre nettsteder der ytringsfriheten fortsatt er tillatt. Ironisk nok har YouTube mange videoer som forsøker å diskreditere påstandene i denne videoen.

MSM (hovedstrømmen av media), inkludert Associated Press og Forbes, blir med i blitzkrieg (altså Hitlers raske angrep på Europa) angrepet for å diskreditere denne videoen fordi den avslører sannheten om den nåværende pandemien, hvor de onde gjerningsmennene som skapte dette, vil nekte at folkemassene skal vite sannheten.

Dr. Mikovits er en molekylær biolog som har utført medisinsk forskning innen føderale offentlige helsebyråer. Hun har blitt kalt en av de mest dyktige forskerne i sin generasjon. Hennes doktoravhandling fra 1991 revolusjonerte behandlingen av HIV Aids. Hun sendte sjokkbølger over hele det vitenskapelige samfunnet da hun publiserte en artikkel i Science magazine som viser bevis for at den vanlige bruken av dyr og menneskelig fostervev utløste destruktive plager ved kroniske sykdommer.

Les hele artikkelen.

ADVARSEL!! Den norske FN-regjeringen åpner opp for potensiell tvangsvaksinering, med genteknologisk og eksperimentell Covid-19-vaksine!!!

Affekt har til alle tider vært et kjærkomment politisk virkemiddel. Spesielt effektivt har det vist seg å være når grunnleggende juridiske prinsipper skal settes til side. I et mylder av lettsindige hastevedtak ble også Bioteknologiloven nylig endret.

BEHOVET FOR MODIFISERT BIOTEKNOLOGILOV

Ønsker ikke myndighetene at genteknologisk vaksinering skal beskyttes av Bioteknologiloven hvor skriftlig samtykke foreligger som grunnlag for å motta slik behandling?

26.5.20 ble bioteknologiloven “modifisert”. Den kommende corona-vaksinen vil med all sannsynlighet falle innenfor kategorien profylaktisk genterapi.

Ville den tidligere bioteknologiloven være til hinder dersom myndighetene ønsker å innføre lovpålagt vaksinering av befolkningen med en slik vaksine?

Les hele artikkelen her.

21 aug. 2020 - Hvordan en falsk COVID-19 fortelling ble opprettet og opprettholdt i seks måneder

"Dr. Meryl Nass har samlet en fordømmende sjekkliste som fortsetter å øke; Den viser for tiden 47 fullt dokumenterte fakta som utgjør en sak mot offentlige tjenestemenns samarbeid for å demonisere en effektiv eksisterende medisin. De har selv designet kliniske studier som krevde høye doser av hydroksyklorokin og klorokin som var kjent - til det medisinske yrke - å være giftig og potensielt dødelig. Disse tjenestemennene bærer ansvaret for å forårsake forebyggelige dødsfall av muligens hundretusener av pasienter ....

Frontline Leger som snakker offentlig om bevis fra sin egen kliniske erfaring, med å ha reddet hundrevis av liv ved bruk av hydroksyklorokin i kombinasjon med sink, og azitromycin, blir truet av statlige medisinske lisensieringsråd og av Kongressens representanter.

Les hele artikkelen her.

27 mars 2021 - Vaksineprodusentene starter studier på barn. Slik skal det foregå.

Alejandra Gerardo (9) får første dose med Pfizer-vaksinen. Hun er med i en studie som skal undersøke hvordan det går å vaksinere barn. Foto: Shawn Rocco, Duke Health/NTB

Fredag ble det kjent at Pfizer og Biontech har startet testing med koronavaksine på barn under elleve år.

De første deltagerne i forsøket, tvillingene Alejandra og Marisol Gerardo (9), fikk sine sprøyter ved Duke-instituttet i Nord-Carolina onsdag, skriver The New York Times.

De to er barna til to av legene ved instituttet, skriver dekan Mary E. Klotman på Twitter. Det bekrefter foreldrene selv på Twitter.

Les hele artikkelen her.

Haster melding fra Robert F. Kennedy, Jr.: Unngå Corona vaksinen for enhver pris

Dette er et presserende budskap fra Robert F. Kennedy jr., sønn av Robert F. Kennedy og nevø av tidligere president John F. Kennedy. til alle mennesker over hele verden.

Oppsummert: Covid-vaksinen bør unngås for enhver pris. Finn ut hvorfor nedenfor!

"Jeg vil gjerne trekke oppmerksomheten til viktige spørsmål knyttet til neste vaksinasjon mot Covid-19.

"For første gang i vaksinasjonens historie griper de såkalte mRNA-vaksinene fra den nyeste generasjonen direkte inn i pasientens genetiske materiale og endrer derfor hans individuelle genetiske materiale, som representerer genetisk manipulasjon, som allerede var forbudt og hittil ansett som kriminell.

"Denne intervensjonen kan sammenlignes med genmodifiserte matvarer, som også er svært kontroversielle.

Les hele artikkelen her