Norges vei mot autoritært styre

Innledning

Vi har hatt mange faresignaler i dette landet over mange år - av ting som ikke er greit. Folk som roper om hjelp - men nesten ingen bryr seg, om flere bryr seg, så bruker media å gjøre ett karakterdrap på de, så andre får en følelse at de er ett utskudd, en sekt, eller som før i tiden, spedalsk.

Men om det blir en stor storm av mange sinte stemmer - så bruker de autoritære kreftene å styre av - det skjer gang på gang - men noen ganger, når protestene har lagt seg, så gjør de det uansett. Det var vel det som skjedde da Stoltenberg regjeringen ønsket seg stygge strømmaster gjennom Hardangervidda (se saken her), at folk ble sint - det er en av verdens vakdreste naturer. Og lovte å ikke gjøre det. Men da stormen la seg - så bygde de det uansett - og da var luften gått ut av folk - og det bare ble sånn, som Myndighetene ville. De få som bare fortsatte å protestere - ble behandlet dårlig av media og politi. Du kan se kortfilmen av det under.

Men det skulle bli verre. Vi trengte jo kraft - får vi høre - noe som ikke er helt sant, fordi vi kunne bare ha modernisert vannkraftkverkene, og få nok ekstra kraft. Men nå myndighetene har bestemt noe - så hører man ikke på folket. 

Over: Denne er en tragisk komisk filmsnutt- og den får meg til å le, samtidig som jeg blir trist, fordi de bruker masse unnskyldninger, for å ødelegge vårt land, folket og naturen

Så dermed kom monstervindmøllene - som er helt ulogisk, fordi de er dyre, og fungerer dårlig, ettersom vi er avhengig av fast forsyning av kraft, ikke kraft som bare går på når det blåser - det hadde tatt seg dårlig ut i huset dit - om du bare får strøm en gang i blant. Eneste grunnen til disse monstarmastene - som ødelegger natur og dreper fugl - er for at statlige penger går over til eierne - som oftest tyske bedrifteiere, som da får enda flere millioner - av en stat som er grådig på å gi tjeneste til eget folk - som på sykehjemmene, på de som bygde landet vårt - som vi alle nyter av - mens hiver ut milliarder på meningsløse prosjekt som dette - og ut av landet. Steigan.no sier dette:

"Vindkraft er ikke miljøvennlig. Den har ikke noe med klima å gjøre. Det handler om kapital, spekulasjon og et kraftregime som skal gjøre Norge til en energikoloni under EU, og da særlig Tyskland." Hentet fra denne artikkelen.

fra demokrati - til å stenge folk inn i leirer, enda det kan være lovbrudd

Så hvorfor tar jeg opp noe så enkelt som kraftprodusjonen - og ødeleggelsen av naturen? Jo, for å peke på den store svelget som har oppstått mellom folket og myndighetene - de som sitter i Oslo - har liten forståelse for folket ute i landet, annet enn de som svelger alle deres historier, om hvorfor vi må gjøre det og gjøre datt - uten at man går noe i dybden på det. Og folk følger strømmen av å ikke tenke - fordi det er noe myndighetene selv gjennom mange års indoktrinering i skolen - som vi alle må igjennom - gar indoktrinert oss til å tenke - altså aldri utenfor boksen, få selvstendige lyse tanker, som nærmer seg sannheten - men alltid innenfor boksen.

Kraftkabler og vindmøller var bare en av 1000 ting - for å peke på ett demokrati som har begynte alvorlig å forfalle - til diktatoriske tendenser. Og det som skjøv landet og folket utenfor kanten, var Korona utslippet fra Kina - og etterfølgende nedstengninger. De fleste ønsket i starten ikke vaksine - men med alle nedstengningene - så ble flere og flere møre - og tok den - noen har dødd , noen har fått alvorlige skader - mens de andre vet vi ikke langtidsvirkningene på.

Og så følger vi de diktatoriske tendensene - som jeg har skrevet litt om "bak Scenen" - til Canada - hvor vi oppretter en gryende leirer - for folk som har vært utenlands. Dette er skremmende - og du burde lese denne rapporten (om de nye tiltakene i Norge):

Min skrekkopplevelse på karantenehotell

Da jeg leste dette ble jeg forferdet.

Hun hadde fulgt alle krav fra norske myndigheter, som hun visste om før hun dro fra det landet hun var i - til hun kom til Gardermoen. Alle tester og alt annet - ble bare blåst bort av disse arbeiderne ved tollen på Gardermoen - og hun spurte hvor man kunne finne info om disse nye bestemmelsene - og de kom frem til at det ikke fantes noe steder, kun på de instruksene tollerne selv hadde fått - og hun dermed ble bare skippet til ett "karantenehotell" - nært innpå mange andre mennesker, og hun var aldri redd for smitte der hun kom fra, eller på flyet - men nå - når hun ble sluset med så mange mennesker på ett sted, og alle skulle i buss til ett ukjent sted - så ble hun redd.

Jeg vil også legge til denne kulden fra disse tollerne/politi/vektere - de var ikke nådige mot disse - og behandlet de som andre rangs borgere. Jeg har selv erfart at det har blitt noe annerledes over politiet - enn før - de har også fått mørkere drakter, som selv SS offiserne kunne være misunnelige på - og jeg opplever faktisk noe skremmende over de - iallefall for oss, ikke for verneverdige folk som tilbedere av Islam, Pride folk etc.

På denne artikkelen - så skrev jeg om min opplevelse av en bilulykke i fjor sommer - hvor jeg kom som bil nummer 2 - fra den andre siden. Og folk løp ut av bilene for å hjelpe - jeg ble så stolt av det å være norsk - helt til de "profesjonelle" kom - da snek det seg inn ett sterkt ubehag, kulde, løgn og frykt:

Vaksine, en farlig utvikling i politietaten, satanistenes offer - og den smale Veien Herren bereder for Sine

Du vet - jeg kan ha dramatiske overskrivfter og dramatiske tekster. Men jeg tror endog at jeg ser noe skremmende - som er mye verre enn mine overskrifter - og mine dramatiske ord.

Det jeg mer og mer tenker på - med denne vaksinen - selvfølgelig var det en plan bak - og de har funnet ut at det var 12 ulike virus samtidig i Wuhan - i det eneste avanserte laboratorie som jobbet med flaggermus virus - altså Korona virus - og de har mer og mer skjønt at det ikke kom fra våtmarkedet - men mest sannsyneligvis fra labbet selv. Og når det dukker opp nye farlige virusvarianter - så begynner jeg å lure på om noen går rundt og slipper løs enda flere virus - fordi den opprinnelige viruset, er lite farlig. Men selv de nye virusene - er heller ikke mye farlig - men har muligheten til å ta liv - akkurat som vaksinene også kan gjøre - og senvirkningene vet ingen om.

Det jeg tenker på - og sånn jeg tror det er - er at dette er samme som Nurberglovene som kom i 1935. De ble satt for å gjøre det vanskelig for jødene - og dermed mistet mange av dem jobben - fikk ikke være lærere, leger etc. - fikk ikke gå på visse steder, ikke gifte seg med tyskere etc. etc. Noen jøder var oppvakte - og forsvant tidlig fra landet. Men de fleste ble igjen - til de skjønte at det var forsent å forlate landet - og da ble det fanget, og sendt til leirer.

Og tilsvarende leire - vel og merke ganske så amatørmessige enda - er disse karantenehotellene. Og man hiver jo også inn folk som er vaksinert - men det er jo typisk norsk - og ta alle over en kam. Men senere vil det bli en større utskilling. Og man får bedre oversikt over hvem som har tatt vaksine og hvem som ikke har tatt det - og da vil de med vaksine, muligens få reise fritt - mens de som ikke har tatt det, ja Gud vet hva som skjer med oss - som vet at disse vaksinene er rene giften. Jeg nekter å ta vaksiner, hvor mange av dem har aborterte foster i seg - jeg har skrevet en liten oversikt her, som beskriver noe av innholdet og virkningen på noen av dem

Info om vaksinener

Det finnes et - hva skal man kalle det, et utstillingsvindu for hvordan Globalistene ønsker at det skal bli for oss alle, og du kan se det i Israel - her kan du lese 2 rapporter fra Jerusalem, først Ilana Rachel Daniel - som er helserådgiver og politiker

En Historie om vaksine tvang fra Jerusalem

Israel ligger fremst av alle Israelske nasjoner når det gjelder vaksine, nesten påtvunget sine innbyggere via vaksinepass - og som Rachel Daniel sier, så har myndighetene i Israel inngått en hemmelig avtale med Pfizer - for å få full leveranse første - og pga det, så sender Israelske staten alle typer helseinformasjon om isralske innbyggere, nettopp til Pfizer. Det er å forråde landets innbyggere - og så er det nesten umulig å la være å ta vaksine, enda det kommer rapporter om at flere Israelske innbyggere dør av dette - som er offisielt ukjent - men blir rapportert av uavhengige helsefolk.

Ett vitnesbyrd fra en jøde i Israel - om det uhyrlige vaksine systemet de bygger opp

Den andre er en Messiansk jøde, Gilad Rosinger, hvis far var en holocaust overlevende, og han ser de samme måte å selektere folk på - pga vaksine, som ett gufs fra 30 tallet - du kan lese artikkelen her: