En mikroskopisk undersøkelse av vaksinert blod

Vi skal ta en titt på blodcellene, ved en doktor Peggy som har jobbet med dette i 30 år. Vi har ingen vaksinerte personer her, men vi har blodprøver fra noen – sett gjennom mikroskop – og vi har også sett på friskt blod, fra en som ikke er vaksinert.

Vi ser på det friske blodet, og alt ser normalt ut – fine normalt former på cellene. Hun peker på de røde blodcellene – de har normalte fine rundinger - på en måte separert en for en. Hun peker i midten på en hvit blodcelle. Du kan se at det er bevegelser i cellene – det er viktig at de er aktive. Hun forteller om det tekniske med å få bildet til å bli som det blir – med ett lys i  bakgrunnen (ellers hadde vi ikke sett noe som helst). Man ser kvaliteten av cellene – at de er intakte, god kvalitet.

Les hele artikkelen her.

Sykepleier: Delta variant er sansynligvis vaksine skader

Du kan se videon på rumble her:

https://rumble.com/vm936v-whistleblower-nurse-destroys-delta-narrative-vaccinated-patients-fill-hospt.html

VAKSINEKRISEN. En amerikansk sykepleier sier at sykehuset der hun jobber aldri ble (selv i 2020) overbelastet på grunn av COVID-pasienter. Det mest sjokkerende er at økningen i deltavarianten faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, | Temabilde: Sykepleier. Foto: Gustavo Fring. Tillatelse: Pexels.com

Sykepleieren sier også at de fleste sykehusansatte fortsatt ikke er klar over at PCR-tester er upålitelige og at omsorg er basert på testresultatene.

Selv om du ikke har noen COVID-symptomer, vil en positiv PCR-test plassere deg i en COVID-avdeling der standardprotokollen krever behandling med Remdesivir og ofte en respirator. Imidlertid blir de fleste pasienter verre på Remdesivir, som har vist seg å forårsake både hjerte- og nyreproblemer, sier den anonyme sykepleieren.

Hun påpeker at Remdesivir ble gitt i kombinasjon med Ivermectini en kort periode , og i løpet av den tiden var pasientresultatene betydelig bedre. Ivermektin ble deretter fjernet fra protokollen, selv om det fungerte bra mot Covid-19.

Sykepleieren bekrefter at det ikke er noen tester som kan identifisere deltavarianten av koronaviruset, selv om en genetisk sekvensering i et forskningslaboratorium kan skille mellom dem. Varsleren sier også at hun aldri har sett deltavarianten som er spesifisert i pasientjournalene. I stedet står det Coivd-19.

Dette stiller spørsmål ved om de fleste Covid19-pasienter er smittet med en deltavariant i det hele tatt, eller om covid-pasienter til og med har Covid-19 fordi PCR-tester gir 95% falske positive testresponser (rød notat).

Les mer: PCR-testsentre kan ikke identifisere deltavariant

Økningen i deltavarianten vil sannsynligvis være vaksineskade

Sykepleieren rapporterer også at hun ser et betydelig antall vaksineskader, men at disse vaksinelesjonene ikke rapporteres til Vaccine Adverse Effect Reporting System (VAERS). Hver gang hun uttrykte sine mistanker til de ansvarlige legene, har hun blitt avvist. Vaksineskade ignoreres.

Det mest sjokkerende er at den antatte økningen i deltasaker faktisk er vaksineskade, ifølge varsleren.

Tekst og oversettelse: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Kilder: Steve Peters Show and Mercola.com

– Det som injiseres i befolkningen nå er ikke vaksiner slik vi kjenner dem

13-åringen Eirik Lyngstad får første dose med Pfizer-vaksine på Bjerke vaksinesenter i Oslo. På grunn av et svekket immunforsvar blir Eirik vaksinert tidligere enn andre barn under 18 år. Foto: Heiko Junge / NTB

Akademiker stiller noen «ubehagelige» spørsmål ved covid-vaksineringen. 

Nylig rapporterte Resett om et opprop mot coronavaksinering av barn. Oppropet er hittil signert av nesten 4500 personer. En av de engasjerte i oppropet er Kjetil Elvevold.

Elvevold er Dr. Scient, og har tidligere jobbet med AstraZeneca. Han er en av initiativtagerne til oppropet mot barnevaksinering, og advarer nå mot å tro at vaksinen mot covid-19 er helt ufarlig.

Les hele artikkelen her.