Det blir kalt det Grønne passet- vi har ikke blitt pålagt å ta det, men hva de har gjort, er at de omtrent over natten har skapt en andre klasses borgere. Ett sant medisinsk apartheid, som ikke kvalifiserer lovlydige skattebetalende innbyggere fra å ta del av daglige aktiviteter, og om de ikke deltar i dette eksperimentet. Så enkelt er det.
 
Vi har bokstavelig blitt fortalt at det har vært folk som har blitt sparket ut av deres korsang, av deres svømmeaktivitet, av deres treningssenter, jeg vet ikke hvem som kommer til å høre budskapet som vi forteller. Jeg vet ikke hva som kommer ut av det, men jeg vet at det ikke er noen andre muligheter enn å gi all del av ens energi og styrke for å kjempe imot dette, fordi det er ingen andre muligheter.
 

8 mars 2021 - Ett vitnesbyrd fra en jøde i Israel - om det uhyrlige vaksine systemet de bygger opp

Denne mannen er jødisk og heter Gilad Rosinger - han snakker flytende amerikansk. Faren var en Holocaustoverlevende. Har så gjort ett forsøk på oversettelse:
 
 
Det er så mange saker, problemer, så mange utfordringer i deres egne land - som du ikke hører noe om eller blir rapporter om. Jeg slår alarm - på den onde agendaen som åpenbarer seg over hele verden. Og Dessverre er Israel ledende i denne globale forførelsen. Kan du tro det? Media rapporterer ikke hva det er - men forteller at alt dette som skjer er en god ting - noe det ikke er! Det er ondt, demonisk og påtvingende - jeg skal fortelle hvorfor.
 
Det finnes noe som blir ofte talt i Israel "Aldri igjen!". Hvert år så minnes man Holocaust dagen - for å si at Israel har nå en egen stat - og aldri igjen, at det jødiske folket skal bli drept igjen! Aldri igjen at millioner av uskyldige jødiske liv skal bli tillintetgjort.
 
Denne nasjonen er grunnet på demokrati, religiøs frihet, den individuelle frihet og rettighet for hver enkelt, for å ha sin gudegitte rettighet til å leve, respektert, æret, elske og hjelpe hverandre. Det er det de ønsker at du skal tro.
 

Interjuvet med Vera Sharav, som kun var 3,5 år da hun, med sin mor og far ble satt i konsentrasjonsleir - er rystende. Nå ble hun ikke satt i en dødssleir, men på ett sted hvor det var mange barn og voksne. Men første døde faren, så etterhvert måtte moren markere at datteren var foreldreløs, for å redde barnet. Til slutt ble hun en kasteball - ofte uten voksne som passet henne - eller tilfeldige voksne som passet henne. Men på slutten fikk hun noen voksne, som var i familie - til å ta seg av henne. Da de på slutten ble transportert til en havn - med 2 båter som skulle til Israel - så ville de sette henne på en båt for foreldreløse barn. Da satte hun seg på bakbeinet, og nektet å la seg skille seg fra de voksne, som hun var knyttet til. Så hun ble satt i den andre båten - avgjørelsen ble viktig - fordi den båten med de foreldreløse, gikk så senere ned, og alle druknet.

Hun skjønte at man ikke kan følge alle andres råd - men alltid tenke selv - alltid ta egne valg, uansett hva myndighetene måtte si. Derfor er hun forferdet over Convid 19 og myndighetenes stadige press - hvor de omtrent nekter folk andre valg - enn at de må ta den, for det "større gode". Men da minner det henne om nazismen - fordi de ville ikke se individet - men bare en stor folkemengde. Og forsøkte sånn sett å utrydde jødene - og gjøre de upersonlige (dvs. fikk ikke navn, men nummer, ble satt bak gitter - selv leger, vitenskapsmenn, intelektuelle etc. etc - og fikk føle at de var verdiløse).

Dette gjør også dagens system med en - man gjør oss verdiløse som individ - og snakker om det store gode med fellesskapet - altså helheten av mengden. Men en mengde er alltid en masse individer. Hun sa at i Tyskland, så var det mange gode mennesker - men pga myndighetene stadig press og propaganda, så ble man til slutt slukt opp av hva de ble fortalt. Og man fulgte tankeløst det alle andre gjorde.

Alle sånne autoritære regimer, Tyskland, Sovjet med Stalin etc, Kina med Mao etc., bruker frykt for å fremme sine overgrep. Folket blir formet av hva de blir fortalt av en liten elite. Dette sporet ser hun nå også i USA. Spesielt via medisinindustrien.

Hun fortalte, det var ett sted på slutten av 1990 tallet og 2000 tallet - så hadde hennes sønn psykiske problemer - og ble sendt for å få hjelp av de profesjonelle. Det som skjedde var at de puttet så mye gift i han - av det de kaller medisin - at først så fikk han diabetes - så ble det bare verre og verre - til slutt døde han. Og hun merket at disse "profesjonelle" helsearbeiderne syntes at det var greit - å bli kvitt ett problem.

Senere fikk hun av en ukjent, en oversikt over hvordan de brukte medisiner på 28 tidligere soldater, som hadde tjenestegjort for USA i utlandet, de hadde utviklet traumer pga sine opplevelser - hvor hun også fikk 2 psykiatre til å se på disse papirene - hvor de brukte medisiner for så godt som å ødelegge dem. Hun sa at dette er typisk nazistisk - å sette mengden over enkeltindividet. Og så bli kvitt "problemene" - selv om de har tjent landet godt.

Etter det skjønte hun at medisinindustrien - som samarbeider med myndighetene - får ingen konsekvens, om de ødelegger mennesker med sine "medisiner" - som oftest er rene giften. Det virker som alle ønsker å kvitte seg med "problemer" - for det store "gode" - "fellesskapet" - når det egentlig bare var en liten Elite som bestemte alt.

Derfor er også Convid 19 på samme måte - medisinindustrien sammen med myndighetene - samarbeider tett sammen - for å tvinge "vaksine" for det større "gode" - som er rene giften - men endog blir det presset på på alle kanter - så selv sindige folk blir dratt inn i dette propagandahysteriet - pga ett virus som sjelden tar liv - nedstengnignen står ikke til hvor mange som egentlig dør. Hun ser mange paralleler til sin tid under Nazistene.

MIne Ord: Det er merkelig - men de som vokste opp og opplevde krigen - de få som enda lever - de ser klare forbindelser til nazismen - bare les denne rapporten om hva som skjedde i Østerrike under nazimsen av Kitty Werthman - som så klare sammenligninger med Obama og det som skjedde i Østerrike - hun så de små tegnene, hvordan alt begynte (og nå begynner vi å se deres planer utfolde seg - via frykt - ved nedstenging, maskeforbud - vaksinepåtrykk etc. etc)

Men denne generasjonen - som ikke levde på 30 tallet - vi forstår ikke - vi forstår ikke hvor farlige kommunismen er - men lefler med det - det er bare å se til Oslo, hvor MDG, SV - bakket opp av AP - klarer å ødelegge en hel by, ved å være autoritære - se bare folket som en stor mengde, bryr seg ikke om individet - og ødelegger trær på trær pga sykkelveier - deres grønne politikk er ikke noe annet enn den Røde politikken, som kommunismen spaserte under.

Fordi vi ikke forstår - fordi vi stoler på Høyre, ja selv KRF og Venstre - i en regjering - så bare lar vi oss utnytte - enda de aldri forteller hva de legger til grunn for å stenge ned samfunnet - det kan ikke være antall døde - men frykt - og folk liker frykt - at noen skremmer de - da blir man føylig - og kjemper ikke imot - men blir som sauer ført mot et slakteri - uten å vite at det gjelder deres liv. Les her hva disse 4 KRF politikerne sier om vårt nåværende store demokratiske problem.

10 januar 2021 - Här slår corona­polisen till mot pensionerade sjuksystern Margit, 76: "Det är tyranni!"

INRIKES. Stockholmspolisen använde under lördagen våld för att skingra protester i centrala Stockholm inför att pandemilagen trädde i kraft idag. En av de demonstranter som myndigheten tog i med hårdhandskarna mot rejält var pensionerade 76-åriga sjuksköterskan Margit.
– Vi försökte kämpa för vår frihet, säger hon till Fria Tider i kväll.

76-åriga Margit Olofsdotter Järlebrandt är rejält omskakad såhär dagen efteråt. Under lördagen deltog hon tillsammans med bland andra väninnan och sjuksköterskan Marianne Liljeholm i en protest på Odenplan i centrala Stockholm mot den nya så kallade pandemilagen.

Runt halsen hade Margit hängt en protestlapp med texten: "Vi såg det komma. Diktaturen i vårt land Sverige". Den lilla skaran demonstranter drog snabbt till sig ordningsmaktens intresse.

– Fler och fler poliser kom, och fler och fler bilar, berättar Margit för Fria Tider.

– Sedan fick de väl order om att skingra folkmassan, konstaterar hon krasst.

I en video från händelsen som sprids i sociala medier syns hur ett flertal poliser börjar dra och slita i demonstranterna.

Les hele artikkelen her.

18 jan. 2021 - Vil koronakritikken til livs, men bruker den til å ufarliggjøre vaksinen

Argumentasjonen mot koronatiltak er farlig og løgnaktig i det ene øyeblikket, men kjempefin i det neste – det avhenger bare av hvem som bruker den, og for hva. Legemiddelverket benytter nå samme form for argumentasjon for vaksinen som er brukt mot koronatiltak, for å bagatellisere at eldre mennesker har dødd etter å ha fått vaksinen. Foto: Kristyna Wentz-Graff / Pool via AP / NTB

Stiller du spørsmål ved eller påpeker logiske brister ved covid-19 og myndighetenes håndtering av koronasituasjonen, blir du raskt jaget med høygaffel. Helst vil mobben korsfeste deg før du har formulert deg ferdig. Argumentene som har blitt brukt mot nedstenging av samfunnet og i spørsmål om hvor truende korona egentlig er, blir nå overraskende brukt for å promotere en av de to hasteutviklede RNA-vaksinene.

Å dø «med korona« snarere enn «av korona» er et hyppig argument mot den kollektive reaksjonen på koronarestriksjonene. Nå benytter Legemiddelverket samme retorikk for å ufarliggjøre vaksineprogrammet som rulles ut i Norge:

Les hele artikkelen her.

COVID-anholdelsesfasiliteter går fra 'Konspirasjonsteori' til offisiell Regjerings-politikk

"Jeg spør denne regjeringen (Oa: Den Canadiske) om folk bør forberede seg på interneringsleirer," Ontario provinsielle medlem av parlamentet (MPP) Randy Hillier spurte den sentrale kanadiske provinsens lovgivende forsamling under en spørsmålsrunde den 7 oktober 2020.

Under sin henvendelse, om landets politikk for å anholde borgere, ble Hilliers mikrofon slått av, så han ble taus og bedt om å sette seg ned. Hans ord gikk imidlertid ikke ubemerket hen, og internett plukket opp hans spørsmål og hans ord begynte å strømme rundt, på hvordan Canada var i ferd med å begynne ufrivillig å anholde COVID-19 pasienter i offentlige anlegg.

Les hele artikkelen her.