Hvorfor er MSM så opptatt med å sensurere og kalle alle andre løgnere og Fake News - fordi de som bygger sin virkelighet på løgn, så er det en normalt måte å være på - å anklage andre, for det man selv sitter i. Dette er veklkjent, for de som kan psykologi. Men løgnene i media, har vært i godt over 100 år - og før så jobbet de for økonomiske interesser, men i vår nyere tid, så jobber de der de får pengene, fra Myndighetene. Og derfor vet du at du aldri kan stole på MSM - og du må være kritisk til alt, unntak på ting som trafikkulykker ol.

Hunter Bidens skandaløse eposter bekreftes i ny bok

Joe Biden tas i ed som USAs president i nærvær av kona Jill og sønnen Hunter i Washington den 20. januar 2021. Foto: Saul Loeb / Pool via AP / NTB.

Ville Joe Biden ha vært USAs president i dag hvis ikke amerikanske hoved­strøms­medier og IT-kolosser hadde gått sammen om å gjøre kompromitterende informasjon om sleepy Joe og familien til ikke-saker under president­valg­kampen i 2020?

Svaret er ganske sikkert nei, og konsekvensene av det burde ha vært hoved­strøms­mediers konkurs og amerikanske antitrust-myndig­heters tvangs­deling av Big Tech, men spørsmålet har fått fornyet aktualitet med utgivelsen av en ny bok om Biden-familien.

Den 21. september utkom The Bidens: Inside the First Family’s Fifty-Year Rise to Power av journalisten Ben Schreckinger, som jobber for Politico og tidligere har skrevet for blant andre Newsweek, Slate, Boston Globe og Financial Times.

I boken bekrefter en uavhengig kilde New York Posts sak om Hunter Bidens skandaløse eposter om korrupte forbindelser til Kina og Ukraina.

Les hele artikkelen her.