26 mai 2022 - Regjeringen gir kontrollen over vår helse til WHO

I Genève 23. mai 2022 oppga helseminister Ingvild Kjerkol nok en bit av Norges selvstendighet. Da overleverte hun på vegne av regjeringen kontrollen over vår helsepolitikk til Verdens helseorganisasjon (WHO).

WHO får makt til å overstyre nasjonale regjeringer og parlamenter og gi globale direktiver under pandemier, eller under forberedelse til en mulig pandemi.

Kjerkol virket begeistret over å få lov til å gi bort nok en del av nasjonal kontroll. På sin egen Facebook-side skriver hun:

Ja, for en følelse, å få mulighet til å spise kirsebær med giganter!

Hennes tale til forsamlingen i Genève ligger ute på regjeringens hjemmeside. Hun bruker innledningen til å (selvsagt) snakke om krigen i Ukraina.

Les hele artikkelen her

Obama er den første antiamerikanske president og nå har han sin 3. periode

Dinesh d’Souza har laget en video om Obama som er knusende. Det har han en spesiell grunn til: d’Souza ble tiltalt og fengslet av Obama for en bagatell av et valgkampbidrag og ikke bare ble han dømt til fengsel, han ble også dømt til psykiatrisk behandling som i det gamle Sovjet. D’Souza så noe ved Obama som få har sett og i denne videoen ruller han ut hele panoramaet: Det er Obama som er USAs 46. president.

Vi er mange som har undret oss over den radikale politikken den gamle, senile visepresidenten satte i gang før blekket var tørt på innsettelsen. Åpningen av grensen, avskiltinger av grensepolitiet var ikke innfall. Utplukking av håndgangne menn som Mayorkas til Department of Homeland Security, var ikke tilfeldig. Mayorkas sa nylig at cubanske båtflyktninger skal tvinges til å snu. Det er en meget avslørende uttalelse når man vet at grensen i sør står vid åpen og amerikanske militære anlegg og flyplasser brukes til å fly migranter inn i USAs indre.

Artikkelen ligger her.