19 juli 2021 - Stormen som nærmer seg

Bilde: Powerful Tornado On Road In Stormy Landscape


av CJ HopkinsConsent Factory.

Så, det kan virke som GloboCap (antakeligvis en referanse til actionfilmen RoboCop, og kombinasjonen av ordene global og capitalism) ikke er fornøyd før de har greid å skape omfattende sosial uro, eller en de facto global borgerkrig, som de trenger som påskudd for å sikre at det nye patologiserte diktaturet har kommet for å bli, og for å omforme det som er igjen av samfunnet til en global pseudo-medisinsk politistat, det er iallefall dit vi ser ut til å være på vei. Og det virker som vi er på vei dit i veldig høy hastighet.

CJ Hopkins

Jeg har ingen krystalkule eller noe, men jeg forventer at ting kan bli ganske stygt i høst, og antakeligvis enda verre i vår overskuelige fremtid. Ja, venner, det vil komme en storm. Den bygd seg opp over 16 måneder, og GloboCap styrer rett mot den.

Jeg, og mange andre som meg, har fulgt dens utvikling som om vi var det Internasjonale Senteret for Patologiske Totalitære Orkaner (du vet, som senteret i Miami, bortsett fra at alle meteorologene er «konspirasjonsteoretikere»). Vi har dokumentert all propagandaen, løgnene, manipulasjon av statistikk, oppheving av grunnlovsfestede rettigheter, sensur, New Normal-flokkmentalitet, og resten av den nye offisielle ideologien og de totalitære grepene som har blitt gjort for håndheve den.

Innsatsen vår har ikke vært forgjeves, men vi har ikke klart å endre retningen som vi nå beveger oss i… en kurs som alltid har vært kjent, et steg som enhver totalitær bevegelse må ta for å nå sine mål. Du kan ikke omforme hele samfunn til kvasi-totalitære systemer uten sosial uro, kaos, ødeleggelse, krig, eller en annen katastrofe.

Hjernevasking av massene må til, men før eller senere må man provosere frem reaksjoner fra de som står i mot den nye totalitære «virkeligheten» sånn at man kan slå ned på dem, og gjøre dem om til offisielle fiender av staten og smittevernsdiktaturene. Det virker som at dette skjer allerede.

Les hele artikkelen her.

19 juli 2021 - Venstreleder Guri Melby: – Vaksineskeptikere er «utskudd»

Bilde: Guri Melby, foto: Regjeringa

Kunnskapsminister og Venstre-leder Guri Melby kom med følgende kommentar til VG 4. juli 2021 i forbindelse med vaksinedebatten:

«En av de tingene jeg har fryktet mest under pandemien, er at vaksineskepsis skal få etablere seg. Til nå har jeg tenkt at dette har handlet om grupperinger og utskudd som kan bli slått ned som ubetydelige. Nå ser vi også at det lever i etablerte partier»

Anna Liljenroth Norstad, som er artist/låtskriver har skrevet et åpent brev til Venstre som parti der hun spør:

«Synes Venstre det er betimelig, riktig og klokt å kalle borgere som er skeptiske til vaksinen/ikke ønsker å ta vaksinen for «utskudd», og da spesielt siden det er frivillig å ta vaksine i Norge?»

Ane Breivik, 2. kandidat til Stortinget for Venstre i Hordaland svarer:

«Det er helt rimelig å kalle de som ikke ønsker å ta vaksinen for «utskudd». Oppslutningen rundt koronavaksinen er høy. Over 90 prosent av de som så langt har fått tilbud om vaksinasjon, har takket ja. De som takker nei utgjør mindretallet og unntaket.»

Hun tilføyer at hun «ikke synes ordelaget er polariserende». Å kalle medmennesker for «utskudd» er altså helt rimelig og akseptabelt for partiet Venstre.

Dehumanisering åpner døra for det forferdelige

Les hele artikkelen her.

 

29 mai 2021 - Ny studie: – Koronaviruset kom ikke fra flaggermus, det kom fra kinesiske forskere som ville kamuflere sine eksperimenter

Forskere ved Wuhan Institute of Virology ville lage et farlig virus med utspring i et ellers harmløst korona-virus som finnes i hestesko-flaggermus, en art som har sin naturlige habitat tusenvis av km unna. De lyktes så godt at de slapp et dødelig virus løs på verden. Dette viser en ny studie av norske Birger Sørensen og den engelske kreft-professoren Angus Dalgleish. Foto: Wikimedia Commons

– Kinesiske forskere skapte Covid-19 i Wuhan-laboratoriet, og prøvde å dekke sine spor med ‘retro-engineering’ for å få det til å virke som om det naturlig oppsto fra flaggermus, skriver norske Birger Sørensen og den britiske professoren Angus Dalgliesh i en ny studie Daily Mail har fått eksklusiv tilgang til.

Birger Sørensen er den norske forskeren som for et år siden havnet i svarteboka til faktisk.no, etter at NRK, som faktisk hadde snakket med Sørensen, skrev denne artikkelen:  Norsk forsker skaper strid om virusets opphav: – Dette viruset har ikke en naturlig opprinnelse

Les hele artikkelen her. 

24 mai 2021 - Google bremser informasjon om ny bok som dokumenterer Kinas spredning av koronaviruset

En publisist som ville betale for spredning på YouTube av en podkast om en ny bok som dokumenterer hvordan Kina bevisst spredte koronaviruset til omverdenen, ble nylig stanset av Google i sitt foretagende fordi podkasten angivelig brøt selskapets retningslinjer, melder det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Det italienske forlaget La Nave di Teseo utgav den 15. april en bok av den berømte italienske journalisten Fabrizio Gatti, som i et helt år har gjort undersøkelser av koronavirusets opphav og spredning, og det er forlaget selv om kunngjør Googles inngripen.

I boken L’infinito errore – la storia segreta di una pandemia che si doveva evitare (En grenseløs urett – hemmeligheten bak en pandemi som burde ha vært unngått) påviser Gatti, som i flere år har gjort seg bemerket med avslørende undercover-reportasjer for nyhetsmagasinet L’Espresso, blant annet hvordan Kina ikke bare unnlot å stanse trafikken ut av det viktigste smitteområdet etter utbruddet av viruset, men til og med gikk inn for å øke turisttrafikken og antallet flyvninger.

Les hele artikkelen her.